30/4

Hej på er mina Älsklingar!
Idag fick jag äntligen reda på varför man firar valborg haha, det va tydligen för att hälsa våren välkommen. Men men hur som hälst, dagen i dag va super. Va nere med Malin på skolans resturang och jobbade det va faktisgt riktigt roligt. Så nu e malin å jag rika hahaah, vi fick hela 20 kr i dricks xD. Men men det av ju nått i allafall, med tanke på att de va 11 gäster där i dag va det ju faktisgt bra haha.
Men men efter skolan träffade jag liddy å steff å fikade lite, sen träffade vi två killkompisar snabbt.
Nu har jag nyss kommit ut ifrån duschen, ska fixa mig innan vi drar till fest i Torup i kväll.
Skriver mer i morgon när jag har tid.
Ha en RIKTIGT bra valborg allihopa, PUSS på er <33

29/4

Hej på er!
Legat å försökt sova men det e helt omöjligt, så jag tänkte att jag skriver lite här i stället. Problemet är bara att jag inte har en aning om vad jag ska skriva haha.
Valborg kanske ?
Först å främs vet jag inte öns varför man firar valborg haha. Någon annan som vet ? Just nu känns det som om det bara är en dag då alla går ut å super sig riktigt fulla å tittar på pinnar som brinner haha. Jag har inte riktigt isett det fina med de där, kommer bara ihåg att de va kul att springa runt med sina kompisar när man va liten och fick vara ute extra länge. Nu är det bara en dag till som alla andra eller?
Alla extra lediga dagar går alla ungdommar ut och dricker, aldrig tar man en extra dag till att umgås med sin familj eller bara en lungn kväll för att umgås med sina vänner. Nu ska allt handla om fest och alkohol, kanske är det de ända alla kan komma på att göra nu förtiden haha. Eller så e det bara jag som inte orkar gå å köpa nya kläder tills i morgon å därför är på dåligthumör haha man vet ju aldrig.
Aja hur som hälst ska jag på fest i morgon, konstigt va det e ju valborg.
Om ni läst mitt inlägg läs de inte igen haha har inte en aning om vad jag skrev. Kanske är dags at sova i allafall haha.
Puss på er alla! <3

29/4

Hejsan på er sötnosar!
Den här veckan har varit helt okej =).
I måndags passade jag min lilla kussin Isabella som altid är lika mysigt. Sen i går ( Tisdag ). Träffade jag en kompis efter skolan å pluggade lite inne på bibblan, innan jag drog å hade myskväll med Anna i hennes stuga.
I dag har jag haft den skönaste skoldagen på länge, kom till skolan vid 8 skulle ha haft prov med det blev inställt då kopiatorn inte riktigt ville fungera. Sen hade vi ungefär 3 timmar håltimma så jag, Ida, Lisa och Katta passade på att springa å ta en liten tupplur i parken haha. Super mysigt tills Lisa blev för allergisk så fick gå. Idrotten var helt okej vi fick i allfall vara ute i det sköna vädret =), så som sagt det blev en toppen dag.
I morgon är det valborg =) det blir väll fest i torup med kusse tror jag =) om inte annat tvingar jag med henne haha.

Puss så länge på er alla <3

19/4

Hej på er alla, eller ja dem få som läser min blogg. Nu var det dags igen, att förska hålla igång med att skriva en blogg vilket jag alltid misslyckas med. Det håller tre inlägg sen orkar jag inte mer, men den här gången ska jag fan hålla i gång bloggen. (tror jag).
I dag vaknade jag upp hos mig kussin men valde att åka hem så fort vi ätit frukost, jag åkte hem å sa hej då till mormor och jobbo sen tvättade jag lite.
Nu har jag precis kollat klart en film med min lillsyster som precis somnade här i min säng. Mysigt Mysigt.
I morgon börjar skoln igen efter ännu en helg och på frdag är det dags för nationella i engelska FYY!
Men men nu ska jag sova så att man okrkar upp i morgon.

Sov gott, Pussar på er ! ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0