Förvirrad!

Hejsan!

Behöver kärleken alltid vara något bra, eller kan det vara något som bara skiter sig gång på gång och gör så ont att man inte vet vart man ska ta vägen?
Finns det kärlek som överhuvuetaget alltid är bra ? Eller e det något som människorna under alla år drömt om?
Varför all press för att bli kär? hittar man den rätta om man leter efter honnom? Eller hittar man någon som man tror att man kan älska men igentligen kommer det aldrig att hålla.
Finns förevig kärlek bara i sagor eller i värkligeheten? Håller människor ihop bara för att dem e vana att det är så det ska vara, eller finns det folk som känner sig nykära livet ut?
Kanske kan man spekulera i allevighet, å aldrig komma på der rätta svaren. Om det finns några rätta svar, kanske kommer man aldrig kunna få reda på några svar i kärleken. Det kanske bara är någon som människor inte kan förklara.
Kanske är det något som inte ska vara för evigt utan något man ska få uppleva flera gånger. Men när man väl hittat den, så vet man för det mästa att förr eller senare kommer det att få ett slut, och hur många gånger orkar man med att bli sårad i ett liv?
Att spekulera känns just nu helt meningslöst för det är bara fler och fler frågor som dyker upp, men visst hoppas vi alla på den kärlek som finns i alla sagor. Med tur kanske vi nån dag kommer att få uppleva den känslan!

Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0